Hur Fungerar Det?

1. Emaila oss er förfrågan.

2. Vi emailar er en offert.

3. När offerten har godkänts av er omvandlar vi er logotyp till en brodyrs-design
   med en process som kallas "digitalisering".
   (Ibland behöver brodyrs-designen vissa modifieringar så att den passar
   bättre för brodering, och vi meddelar er om detta är nödvändigt i förväg.)

   Vi skickar er ett foto-prov av brodyren via epost för att godkännas.

4. När provet har godkänts av er skickar vi vår faktura.

5. När betalning har kommit in så gör vi och skickar er beställning.

Varje kund får personlig service, oavsett om de behöver 1, 10 eller 500 märkesvaror och Ingela erbjuder omfattande hjälp och råd så att du får de varor som du behöver, för rätt pris och när du behöver dem.

 

Frågor & Svar:


Fråga: Jag har ingen logotyp.

Svar: Vi erbjuder design-service och hjälper er gärna att designa er logotyp för en rimlig avgift.Fråga: Jag vill bara ha text.

Svar: Inga problem! Vi kan använda alla vanliga teckensnitt. Vi rekommenderar att all broderad text inte är mindre än 7mm hög. Text mindre än denna storlek kan inte garanteras att det blir tillräckligt tydlig för att läsas.Fråga: Jag behöver inte många märkesvaror.

Svar: Vi välkomnar små beställningar, i själva verket vår minimiorder är bara 1 vara!Fråga: Jag har handdukar / kläder / mössor / annat som jag skulle vilja få broderat.
Är detta möjligt?

Svar: Ja det är mycket möjligt! Det beror på varan (material, storlek, brodyr-position, m.m.). Kontakta oss med din förfrågan. Vi kan säkert vara till hjälp.Fråga: Vad kostar det?

Svar: Bortsett från kostnaden för plagget och brodyren, så kostar digitaliseringen från 150kr för de enklaste designerna, upp till 1500kr för mer komplexa av designer. Kostnaden för att digitalisera din design är en engångsavgift på med första beställnignen. När logotypen en gång har digitaliserats så kommer den sparas i vårt brodyr-register, så inför nästa beställning kan vi snabbt och enkelt producera fler broderade märkesvarar exakt som tidigare beställningar. Observera: Om ni vill få logotypen ändrad när den en gång har digitaliserats och blivit godkänd så kan eventuell extra kostnad tillkomma baserat på extra arbete och material och vi kommer då att skicka er en ny offert för detta att godkänna.Fråga: Jag har fler frågor!

Svar: Vi är alltid glada att svara på alla frågor. Kontakta oss med alla förfrågningar du har.Våra kunders omdöme:

" Hej, jag har just fått min beställning, och allt jag kan säga är: DU ÄR ETT GENI!!

Tack, det var mer än jag förväntade mig :) "